Så här arbetar vi med covid-19

DU SOM ÄR vår gäst på Almöns Bad & Camping kommer i huvudsak med husvagn, husbil tält eller hyr en stuga. Vi tänker att du som kommer med ditt eget boende till 100% kan kontrollera din närmiljö och därmed känna dig lika trygg på Almön som du gör hemma.

Den största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet. Frisk luft mår alla bra av. Men för att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse på Almöns Bad & Camping har vi vidtagit följande åtgärder.

Gemensamhetsbyggnader och servicehus:

  • Vi har på ett kraftfullt sätt förstärkt och förbättrat våra städrutiner
  • På alla toaletter och offentliga utrymmen finns det behållare för desinficering och rengöring
  • Utöver den vanliga städningen desinficerar vi alla ytor vid varje städtillfälle
  • Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare, och så vidare. – Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker
  • Tvål och handsprit finns i alla våra servicehus så att du kan tvätta dina händer ofta

Butik och reception
Almöns Bad & Camping håller öppet som vanligt och bevakar kontinuerligt utvecklingen och de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi har även förstärkt våra städ- och hygienrutiner och kompletterat med ytterligare desinfektionsrutiner, för att du som gäst ska kunna känna dig trygg att äta, dricka och umgås hos oss. Vi vill be våra gäster tvätta händerna noga och ofta, och vi har även utrustat alla utrymmen med handsprit.